Bijenzalf header


Bij


Bijenzalf
Marije Samuels
info@bijenzalf.nl

Bijenzalf

Deze zalf is met veel zorg met de hand bereid van pure, zuivere, natuurlijke ingrediënten. 
 
 
Bijenzalf is een zachte voedende zalf voor de dagelijkse verzorging van uw huid, als lippenbalsem en dag- of nachtcrème.
Door de natuurlijke zachte basisstoffen is de zalf goed te verdragen op dunne, gevoelige huid als die van baby's en ouderen.
Bij huidproblemen zoals een droge, schrale huid, jeuk, uitslag, eczeem, kloven en littekens kan Bijenzalf de huid verzachten en het genezingsproces ondersteunen.
 
 
 
Werking
 
De combinatie van plantenoliën en bijenwas zorgt dat de huid heel zacht aanvoelt, maar niet vet en de huid kan ademen. De zalf heeft de eigenschappen van de was, trekt snel diep in de huid, maar trekt niet geheel in waardoor het een fijn beschermend waslaagje vormt. De bijenwas laat lucht door terwijl de huid beschermd wordt.
 
Calendulaolie in de zalf werkt verzachtend en beschermend, is ontsmettend, schimmeldodend, en helend. Zoete Amandelolie en Olijfolie voeden en verzorgen de huid.
Essentiële lavendelolie kalmeert de huid, verzacht en werkt ontsmettend. Lavendel stimuleert de celopbouw (genezing) van weefsels en vermindert de vorming van littekens. Essentiële rozehoutolie werkt als algehele huidverzorger. De concentraties zijn laag, hierdoor is de zalf goed te verdragen voor de gevoelige huid en is de zalf geschikt voor dagelijks gebruik voor alle huidtypen.
 
 
Ingrediënten
Calendulamaceraat, Olijfolie, Amandelolie, Bijenwas, Etherische olie
Volledig Natuurzuiver
 
 
Gebruik
 
Twee maal daags of naar behoefte dun aanbrengen op een schone huid en inmasseren. De zalf smeert erg uit, hierdoor heeft u slechts kleine beetjes nodig. Ondersteun de behandeling met goede voeding en voldoende water.Gebruik bij voorkeur een spatel of achterkant van een lepeltje om de zalf uit het potje te nemen i.v.m.hygiëne. De zalf is dan zeker een jaar houdbaar. 
 
Overgevoeligheid
Bij een overgevoeligheid/allergie voor amandelolie en/of etherische olie wordt u aangeraden Bijenzalf Neutraal te gebruiken. In deze zalf zijn deze oliën vervangen door jojobaolie. Deze zalf wordt verder beschreven onder "Bijenzalf Neutraal".
 
Testen
Wanneer u Bijenzalf liever eerst wilt proberen kunt u een van de markten bezoeken (zie "Verkoopunten"). Hier kunt u de zalf vrijblijvend testen.
Ook kunt u contact opnemen voor een proefpotje (€2,50 incl. verzendkosten)